Stefan Woudenberg. Organisatie-opstellingen.

Stefan startte met een ‘verrassende’ opstelling waarbij de stoelen van de 30 deelnemers in een grote kring stonden met in het midden een open podium.  Stefan liet de deelnemers  kennismaken met de wonderlijke en fascinerende wereld van organisatie opstellingen. Deelnemers werden soms letterlijk aan de hand mee genomen in de vele kleine opstellingen. Ook dank aan de deelnemers om met eigen casussen te werken.

Reactie die we hebben mogen ontvangen zijn:

• Het was een mooie, inspirerende avond en eerlijk gezegd precies wat ik zou verwachten van een doorgewinterde systeemwerker-/opsteller. Zorgvuldig afgestemd, energetisch en met grote zeggingskracht. Zuurstof voor de coach, daar lust ik wel meer van!

• Het was zeer inspirerend en het gaf me weer nieuwe inzichten.

Al werkend met diverse opstellingen werd gedurende de avond door Stefan het volgende model ontvouwd:

Stefan Woudenberg (1962) is een trainer, coach en adviseur met veel internationale ervaring. Twintig jaar werkte hij als management consultant. Hij besefte steeds meer dat het voor hem vooral om de samenwerking gaat, om de verbinding, om het bevorderen van harmonie en het insluiten van de ook zo onvermijdelijke dissonant. De afgelopen vijftien jaar ontwikkelde Stefan het begeleiders- en trainersvak als aanvulling op zijn adviesloopbaan bij Phoenix Opleidingen. Sinds 2010 is hij trainer in diverse opleidingen en leiderschapsprogramma’s van Phoenix Opleidingen. Hij verzorgt daar o.a. de workshop Systemisch werken in organisaties.