Millennials 19 februari 2020 – Daan Klever

Millennials

Millennials

Millennials door Daan Klever. Millennials, ook wel generatie Y genoemd, is de generatie die werd geboren tussen 1980 en 2000. Het zijn mensen die inmiddels ongeveer 19 tot 39 jaar oud zijn. In de media wordt uitgebreid gepraat en geschreven over deze groep.

€ 42,50

Millennials zijn lui, kunnen niet tegen kritiek, hebben een groot ego en hebben geen verantwoordelijkheidsgevoel.  Huh, echt?

Hoe communiceer jij als coach/trainer/collega/leidinggevende met Millenials?

Millennials, ook wel generatie Y genoemd, is de generatie die werd geboren tussen 1980 en 2000. Het zijn mensen die inmiddels ongeveer 19 tot 39 jaar oud zijn. In de media wordt uitgebreid gepraat en geschreven over deze groep. Soms is dat positief, maar net zo vaak hoor je minder positieve dingen over deze groep medewerkers. Deze generatie is sterk vertegenwoordigd binnen nagenoeg iedere organisatie. In 2020 zal 45% van de arbeidsbevolking Millennial zijn. In 2025 is dit maar liefst 65%. Wat betekent dit voor onze toekomst? In deze interactieve workshop leer je over de algehele drijfveren van de Millennial en hoe je als generaties dichter bij elkaar komt. Je krijgt tools & tricks waarop je gerichter kunt coachen/trainen, samenwerken en leiding kan geven aan deze doelgroep.  

Daan Klever is Performance Psycholoog en verdiept zich in zijn eigen generatie, de Millennial. Met zijn bedrijf Millennial Journeys (www.millennialjourneys.nl) ontwikkelt en faciliteert hij persoonlijk ontwikkelingsprogramma’s voor en over Millennials binnen (top)organisaties en coacht en traint hij deze jong volwassenen in persoonlijk leiderschap. Door het faciliteren van interactieve workshops en lezingen maakt hij het sentiment wat binnen en over deze generatie heerst bespreekbaar. Hierin hoopt hij bewustzijn te creëren waarop Millennials en hun organisaties beter leren omgaan met uitdagingen vandaag de dag, wat kan leiden tot een leukere en effectievere samenwerking.