Jessica Barentsen & Elvira Geurts. Mindful coachen.

Donderdag 21 april hebben we een inspirerende en leerzame avond beleefd met Jessica Barentsen en Elvira Geurts over Mindful Coachen.
Een gevarieerde avond met 25 professionals over wat Mindful Coachen inhoudt afgewisseld met oefeningen om zelf te ervaren wat het je als coach/trainer/leidinggevende kan brengen.
Het meer bewust worden van je gedachten en gevoelens en het effect daarvan op de keuze van je interventies en de relatie met je coachee/werknemer.
Hoe kan je leren beter naar jezelf te luisteren, in het hier en nu, zonder oordeel en met aandacht.
En hoe vertaal je dat in je begeleiding?

Een boeiende avond, veel interactie en er werd veel gesprek losgemaakt over hoe we het doen en graag zouden willen doen.
Mindful Coachen heeft zeker een toegevoegde waarde als het gaat om eerlijk, transparant en bewust aanwezig te kunnen zijn in begeleiding.

Er werd gezellig lang nagekletst onder het genot van een hapje en een drankje.

[masterslider id=”6″]

In 2012 hebben Jessica Barentsen en Elvira Geurts, de opleiding Mindful Coachen ontwikkeld vanuit hun beider passies en expertises.
‘Wij merken dat mindfulness beoefening leidt tot meer bewustzijn tijdens de coaching, en daardoor tot fundamentele versterking van de coachingsvaardigheden”
Jessica vanuit haar Trainingsbureau voor Mindfulness en Elvira als ervaren coach vanuit haar praktijk Elvira Geurts,coaching, training & HRM-advies.
We werken al ruim 10 jaar samen. In 2011 hebben wij het organisatieadviesbureau InOnderwijs opgericht.