Intuïtie – Online 3 juni 2020 – Jolien Slavenburg

Intuïtie – Online

Intuïtie - Online

Als onze intuïtie zuiver is, is het de meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Als coach/coachend leidinggevende boor je dit innerlijke weten van de cliënt/medewerker aan, zodat deze zijn eigen antwoorden ontdekt en richting kan bepalen. Daarbij staat ook je eigen intuïtie continu op scherp. Maar terwijl we onze cognitieve intelligentie trainen vanaf de basisschool, heeft het ontwikkelen van onze intuïtieve intelligentie nauwelijks plek in onze maatschappij. ‘Dat heb je of dat heb je niet’, wordt vaak gezegd. Een gemiste kans. Zeker in deze tijd ....

€ 20,20

Deze avond is anders dan anders …. We gaan online!

In het 2 uur durende samenkomen word je geïnformeerd en geïnspireerd over het bijzondere fenomeen intuïtie. Een mooi thema in een periode waarin er zoveel in ons wakker is gemaakt dat we nog niet kenden. Wat doet dat met onze intuïtie?

Hadden je er graag een kopje koffie of thee bij geserveerd of een klets gemaakt in de pauze of achteraf met een borrel en een hapje … Helaas in deze tijd is het te onzeker om het op de ‘oude en vertrouwde’ manier vorm te geven. En het is ook een kans en uitdaging om elkaar te ontmoeten op deze wijze. Waar gaan we mee aan het werk deze avond?

Intuïtie wordt pas zuiver als deze:
• Gekoppeld is aan een groter geheel, waar we uiteraard zelf onderdeel van zijn
• Loskomt van eigen aannames, emoties en behoefte aan erkenning.

Niet zo gemakkelijk!

Er wordt nu een groot appèl gedaan op onze creativiteit. Hoe ga je om met je cliënten, je medewerkers, je werkzaamheden, jezelf, in deze veranderde samenleving? Hoe sluit je aan, wat heb je dan te doen en wellicht te laten? Hoe blijf je dicht bij jezelf en welke invloed heeft dat op je kern, je intuïtie? Een bijeenkomst om (meer) bewustzijn te laten groeien over jou in een veranderde samenleving. Interactief door oefeningen, informatie, een interview met Jolien, overleggen in kleine groepjes en samenzijn.

Deze avond gaan we concreet aan de slag met een aantal praktische werkvormen. Help hiermee je cliënten/medewerkers beter op hun intuïtie te vertrouwen en ontdek hoe jij als begeleider nog bewuster gebruik maakt van deze bron van wijsheid.

Deze avond wordt begeleid door Jolien Slavenburg.
Binnen haar bedrijf Kernzaken, ondersteunt zij talentvolle visierijke leiders van nu om hun intuïtie te verankeren in hun leiderschap. Jolien is tevens als lector verbonden aan Nyenrode in diverse leiderschapsprogramma’s. Tijdens activerende speeches en interactieve workshops voor grote zalen biedt Jolien Slavenburg haar publiek sleutels om het verschil te leren kennen tussen intuïtief handelen en handelen dat gestuurd wordt door emoties en oordelen.

Zij startte haar loopbaan met de behandeling van militairen en veteranen die met een oorlogstrauma terugkeerden van onze missies. Ze ontdekte hoezeer het juiste doen op het juiste moment op de proef kan worden gesteld en wat de consequenties daarvan zijn. Deze inzichten nam ze mee naar organisaties, waar ze nu bijna 25 jaar directieleden en high professionals begeleidt om vanuit eigen wijsheid hun impact en draagvlak te versterken.
www.kernzaken.nl