Adriaan Hoogendijk. Het bezielingsspel

Het Bezielingsspel en hoe word ik een coach die wondertjes laat ontstaan in de gesprekken? 

Adriaan, een nestor, een leidsman die met bezieling, humor, inleving en met zeer effectieve vragen de essentie van het coachen laat zien en laat ervaren.

Met ca. 40 deelnemers hebben we woensdagavond 14 oktober het bezielingsspel kunnen spelen. In een grote kring wist Adriaan te boeien, gaf uitleg aan het begrip ‘bezield leven’ en waren de deelnemers bezig met het invullen van hun notitieschema. Er was ruimte om te delen/uit te spreken wat je wilt toelaten in je leven bij jouw ontwikkeling.

Het begint met verlangen want in dat wat je verlangt zit veel kracht. En door de hinderlijke hindernissen aan te gaan verzamelen we veel wijsheid.

Uiteindelijk levert het spel maar liefst 12 levenskwaliteiten op waar je uit kunt putten, die je levenslust, je opwinding voor het leven aanwakkeren.

[masterslider id=”4″]

Adriaan Hoogendijk studeerde af met een doctoraalscriptie over het onderwerp liefde.

Adriaan begeleidt coaches in hun verdere professionalisering, door o.a. de Opleiding tot Bezielingscoach. Hij publiceerde onder meer: Loopbaanzelfsturing, bezieling en vitaliteit; De Schoonheid van Coachen, samen met Annelies Kraan het boek De Magie van Coachen; De Tweede Levenshelft, Werkboek voor Veertig en Verder. En hij ontwikkelde Het Bezielingsspel (2008) en De Bezielingsplaten (2014).